Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3e seizoen Stadmakerij: inspirerende nieuwe verbindingen

9 juli 2018 20:00 - 22:00

Gratis

Van New City Kidz tot Tiny Houses, van Sleepwet tot Ons Gemeengoed: het derde seizoen van de Stadmakerij kende weer een breed scala aan bijeenkomsten. Wat blijft daar van hangen? Hebben de deelnemers en “aanjagers van het gesprek” zoals we ze graag noemen er iets aan gehad? Soms krijgt zo’n bijeenkomst een onverwacht vervolg. Ook dat is leuk om te horen. En niet te vergeten ontvangen we graag tips voor het volgende seizoen.

Maar soms is ook gewoon terug blikken de moeite waard. Dat referendum over de Sleepwet bijvoorbeeld heeft tot aanpassing geleid. Hoe kijken de bij onze bijeenkomst betrokkenen daar naar? We hadden technasiumpresentaties over de Markerwadden waar leerlingen, docenten en opdrachtgevers trots op kunnen zijn. Heel anders weer was die bijeenkomst over autisme. Zo bereiken we in de Stadmakerij allerlei verschillende doelgroepen. Het aardige is dat die elkaar soms ook weer tegen komen. Bijvoorbeeld in het initiatief wat we met veel andere organisaties startten voor de Stadmakerspagina in de Flevopost. Zo proberen we nieuwe verbindingen te helpen ontstaan. Verbindingen die niet altijd logisch lijken. Toch blijkt steeds weer dat we meer met elkaar gemeen hebben dan we op het eerste gezicht denken.

 

Voor deze avond hebben we een aantal aanjagers, betrokkenen en deelnemers gevraagd om met ons terug te blikken op het afgelopen seizoen. Dat doen we in een ontspannen setting, want de zomerpauze staat voor de deur.

MeerĀ informatie over de invulling van de avond volgt.

 

 

Gegevens

Datum:
9 juli 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Anja Muller, Marina de Groot, Sjaak Kruis
E-mail:
info@stadmakerij.nl
Site:
www.stadmakerij.nl

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad
De Promesse 4
Lelystad, 8232 VX Nederland
+ Google Maps