Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Stadmakerspagina: een update na 10 edities

23 april 2018 20:00 - 22:00

Gratis

De Stadmakerspagina begint langzaam maar zeker een vaste waarde te worden in de Flevopost. Bij de aftrap er van spraken de deelnemende organisaties af om na zo’n half jaar weer eens bijeen te komen om te kijken hoe alles zich heeft ontwikkeld . Of het enthousiasme van destijds niet bekoeld is en om gewoon even te reflecteren met de makers, deelnemende organisaties en de organisaties die de pagina financieel ondersteunen, te weten Lelykracht, Rabobank Flevoland en het Groene Sluisfonds. Verder zullen de makers de zakelijke kant toelichten en de ervaringen van de redactie en opmaker (Roger van der Klugt) delen.

Voor de altijd interessante kruisbestuiving is journalist Richard Schuurman (o.a. van Omroep Flevoland, maar ook luchtvaartjournalist en schrijver) gevraagd de eerste 10 edities te bekijken en daarop te reflecteren. Hij zal vanuit zijn professie ongetwijfeld een paar nuttige aanbevelingen doen en tips geven voor de schrijvers uit de deelnemende organisaties.

De Stadmakerij nodigt de betrokken organisaties en een ieder die overweegt mee te gaan doen van harte uit voor deze bijeenkomst.

Gegevens

Datum:
23 april 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad
De Promesse 4
Lelystad, 8232 VX Nederland
+ Google Maps