Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Denk mee over ons Stadshart en bezoek de Ideeënwinkel

13 juli 2019 13:30 - 12 oktober 2019 17:00

Gratis

Wil je verrast worden of, beter nog wil je de stad verrassen? Kom dan naar de Ideeënwinkel in de voormalige Kijkshop. Een burgerinitiatief voor drie maanden, ondersteund door de Stadmakerij en de Groene Sluis en met medewerking van Punt Beheer die de ruimte beschikbaar stelde. Op 13 juli is de winkel gestart en open op dinsdag- en zaterdagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur. Je kunt er inspiratie opdoen of je eigen ideeën over verbetering van het stadshart delen met anderen. Het stadshart is van ons allemaal en kan wel een impuls gebruiken, ondanks alle inspanningen van gemeente en ondernemers tot nu toe.

Wat zou jij graag veranderd willen zien, welke initiatieven zouden er ondernomen kunnen of moeten worden en wat zou jij daaraan kunnen bijdragen? Je bent van harte welkom! De ideeën zullen worden samengevat in een Inspiratieboekje dat aan politiek en ondernemers zal worden aangeboden.  Bovendien ligt het in de bedoeling een Stadshartdebat te organiseren met iedereen die bijdragen heeft geleverd.

Op Facebook (Vrienden van stadshart Lelystad) kun je ons volgen en binnenkort is ook de website beschikbaar. Contact verder via: vriendenhartlelystad@gmail.com.

Gegevens

Begin:
13 juli 2019 13:30
Einde:
12 oktober 2019 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Jaap Knip
E-mail:
info@stadmakerij.nl