Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stadsdichters bij de Oogstdag

1 september 2018 14:00 - 16:00

Gratis

Voor de 14e keer vindt a.s. zaterdag 1 september de Nationale Stadsdichtersdag plaats in Lelystad. Traditiegetrouw gaan de dichters ’s middags de stad in om op allerlei plekken en adressen Lelystad te ervaren, gedichten voor te dragen en zich tye laten inspireren door de omgeving.

Op diezelfde dag organiseert De Lelystadse Boer de Lelystadse Oogstdag: tussen 10.00u en 16.00u kan iedereen op een akker nabij vliegveld Lelystad (kruising Anthony Fokkerweg – Laserweg) zelf landbouwproducten oogsten. Het terrein is feestelijk ingericht en er zijn allerlei activiteiten.

Het leek de Stadmakerij een goed idee om beide evenementen aan elkaar te koppelen door ’s middags met enkele stadsdichters naar de Oogstdag te gaan. Zowel de organisatie van de Stadsdichtersdag als De Lelystadse Boer reageerden enthousiast. En dus zijn ’s middags tussen ca. 14.00u en 16.00u stadsdichters aanwezig op de akker om te oogsten mee te maken, gedichten voor te dragen en zich te laten inspireren door die omgeving (en de relatie ervan met de stad) tot misschien wel een hele eigen indruk van de oostdag in dichtvorm.

Gegevens

Datum:
1 september 2018
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

kruising Anthony Fokkerweg – Larserweg
Lelystad, + Google Maps