Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Generatieproeverij Special: De Jeugd van Tegenwoordig

17 november 2016 20:00 - 22:00

Gratis

Donderdagavond 17 december neemt jeugd ons mee in hun wereld. Andere generaties verwonderen zich regelmatig over deze digitale generatie. Wat doen ze toch de hele dag met hun neus in de telefoon?… Deze avond koppelen jongeren hun telefoon aan de beamer en geven u een uniek inkijkje.

fotojeugdvantegenwoordigDe generatieproeverij is een initiatief van onze stadmaker Jakob Stolk (33 jaar) en stadmaker Bert Kisjes uit Beverwijk (76 jaar). Zij willen door generatieproeverijen generaties dichter bij elkaar brengen. Een Generatieproeverij is een diner waarbij verschillende generaties met elkaar op zoek gaan naar hoe ze van elkaar van waarde kunnen zijn. De Generatieproeverij specials zijn een uitvloeisel van de generatieproeverijen die in Lelystad hebben plaatsgevonden.

Tijdens deze ‘Jeugd van tegenwoordig’ avond, proberen jongeren een inkijkje te geven in hun leven en gaan we met de verschillende generaties in gesprek over en met deze generatie en onderzoeken we wat deze generatie toe kan voegen en wat ze van andere generaties nodig hebben.

serie-generatieproeverij

Gegevens

Datum:
17 november 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Jakob Stolk

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad
De Promesse 4
Lelystad, 8232 VX Nederland
+ Google Maps