Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ik ga op reis en ik geef mee ….

7 juli 2016 20:00 - 22:00

Gratis

Programma-ideeën voor de Stadmakerij

Het eerste seizoen Stadmakerij zit er bijna op.

Even pauzeren, vakantie. Ver weg of dichtbij, of we maken in ons hoofd de mooiste reizen. Met wat afstand, fysiek of mentaal, blik je beter terug. En dat helpt weer om plannen te maken voor de komende tijd.

We hadden bijvoorbeeld met “voorBEELDig meedoen” dit voorjaar een gevarieerd programma, met zeer verschillende (maar allemaal even inspirerende) geroepen mensen. Hoe borduren we daar op voort?

De VPRO Tegenlicht meet-ups zijn inmiddels een vaste waarde voor de Stadmakerij. Van vakbonden tot duurzaamheid, van innovatieve economie tot burgerinitiatieven passeerden de revue. We hebben inmiddels informatie over de komende uitzendingen. Welke onderwerpen ziet u dit najaar aan de orde komen?

Bij de Lelystad Academie ging het over onderwijs en elektrisch rijden. Van welke bijzonder begaafde Lelystedeling zou u de komende tijd graag wat leren?

Met de Nieuwe Pioniers Verhalen kregen we via boeken, foto’s, verhalen en ontmoetingen een andere kijk op onze eigen samenleving. Kunnen voeding, films of muziek ons op dezelfde manier verrijken?

Met het provinciale Atelier Flevo-perspectieven verkenden we met u in de toekomst van Flevoland. Welke verkenningen zijn nog meer de moeite waard.

foto: Stadmakerij

We organiseerden verschillende bijeenkomsten rond op dat moment actuele onderwerpen. Wat komt er in het komend najaar op ons af?

Dit alles (en nog veel meer) kwam uit de koker van een klein groepje mensen, onze Programmaraad. Die kennen hun stad en omgeving goed, maar laten zich ook graag inspireren door u. Graag vullen zij hun koffers op 7 juli a.s. dan ook met uw ideeën u voor onze programmering en met wie we die verder op kunnen pakken. Dat doen we uiteraard in een ontspannen setting, want dat is de beste voedingsbodem voor creativiteit. En het is dan ten slotte bijna vakantie ….

Mocht u er niet bij kunnen zijn, schroom dan niet om uw gedachten per mail aan ons toe te vertrouwen.

Gegevens

Datum:
7 juli 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Sjaak Kruis

Locatie

FlevoMeer Bibliotheken – locatie Almere volgt