Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jong in Lelystad

20 november 2017 20:00 - 22:00

Gratis

Hoe gaat het met de Lelystadse jongere, wat houdt hem of haar bezig, waar liggen hun talenten en kwaliteiten. Krijgen ze voldoende ruimte om zich in onze stad te ontplooien en hoe kijken zij tegen de stad aan? Is Lelystad wel een aantrekkelijke stad voor jongeren? En hoe uit zich dat of kunnen er stappen gezet worden om jongeren in Lelystad meer te bieden?

De campagne “Onze hangjongere” van City Marketing Lelystad heeft bij ons de vraag aangewakkerd wie nu eigenlijk onze echte Lelystadse jongere is.

Jason Ferina, een jonge fotograaf, neemt ons mee langs de plekken waar de jongeren zich bevinden en brengt hen met zijn expositie sprekend in beeld. Deze beelden geven de jongeren een gezicht, maar ook een plek om zich te laten horen.

Daarbij heeft www.jonginlelystad.nl een filmpje gemaakt op koopavond in onze stad met de vraag ‘wie en waar is onze hangjongere?’…

Deze avond nodigen we een ieder uit die zich bezig houdt met jongeren in de stad om met ons en de jongeren in gesprek te gaan over “jongeren”. We kijken uit naar een jeugdige, speelse en creatieve bijeenkomst.

Mede mogelijk dankzij een bijdrage van:

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
20 november 2017
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Jakob Stolk

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad
De Promesse 4
Lelystad, 8232 VX Nederland
+ Google Maps