Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lelykracht meets Stadmakerij

19 september 2016 20:00 - 22:00

Gratis

Op maandag 19 september gaat de week ‘Ik ben Lelystad’ van start met de eerste activiteit ‘Lelykracht meets Stadmakerij’.

Lelykracht is een initiatief van de Kubus, Sportbedrijf Lelystad, FlevoMeer Bibliotheek en Welzijn Lelystad met als ultiem doel om Lelystedelingen de komende jaren te helpen #trots te zijn op zichzelf en op de stad.

 

De Stadmakerij brengt actuele en vernieuwende maatschappelijke thema’s en initiatieven naar voren. Op deze manier willen zij burgers, bedrijven en overheden met elkaar verbinden om zo kennis te delen en creativiteit te stimuleren.

 

Lelykracht en Stadmakerij zijn een ideale combinatie voor het leggen van verbindingen en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven voor Lelystad. De avond van 19 september staat in teken van verbindingen leggen tussen projecten en mensen in de stad.  De moderator van de avond is Elisabeth van den Hoogen.

 

Het programma

20:00 uur Welkom

20:05 uur Burgerinitiatieven en ervaringen

20:45 uur Wat is LelyKRACHT?

21:00 uur Verbindingen leggen met nieuwe initiatieven

21:30 uur Aan de slag!

 

De hele avond zal de Babbelbox aanwezig zijn, geïnspireerd uit Man bijt Hond, om verhalen en ideeën aan te horen en kijken wat er gerealiseerd kan worden in de toekomst van Lelykracht.

Een geweldig idee voor stad? Of heb jij een ultiem plan voor Lelystad? Laat het horen tijdens deze bijeenkomst en kom in contact met elkaar om het plan te realiseren. Iedereen is welkom tijdens ‘Lelykracht meets Stadmakerij’. De avond start om 20:00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

Gegevens

Datum:
19 september 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
www.lelykracht.nl

Organisator

Lelykracht
E-mail:
info@lelykracht.nl
Site:
www.lelykracht.nl

Locatie

FlevoMeer Bibliotheken – locatie Almere volgt