Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe pioniers verhalen: ontmoetingen voorbij grenzen

9 juni 2016 20:00 - 22:00

Gratis

Ontmoetingen voorbij grenzen

PosterSPEEDDATE-page-001Na twee druk bezochte edities staat donderdagavond 9 juni a.s. de volgende bijeenkomst in de serie “Nieuwe pioniers verhalen” op het programma van de Stadmakerij. Meer nog dan de vorige keren staan dit maal de bezoekers van de bijeenkomst zelf centraal. De nieuwkomers in Lelystad, maar ook degenen die er al langer wonen hebben ieder hun eigen verhaal en idealen. Duidelijk is dat je elkaar nodig hebt om die te realiseren. Dan wordt de stad een samenleving.

Maar hoe vind je elkaar? Hoe ontmoet je elkaar? Hoe raak je met elkaar in gesprek? En hoe werkt dat als je elkaars taal niet, of maar gebrekkig beheerst? De Stadmakerij wil oude en nieuwe Lelystedelingen graag de mogelijkheid bieden om, ondanks die barrières, echt in contact met elkaar te komen. In samenwerking met CMO – Flevoland heeft zij daarvoor een vorm gevonden. Een belangrijk deel van de avond wordt besteed aan korte, roulerende ontmoetingen, zogenoemde ‘speeddates’, waarin men op een krachtige en ludieke manier kennis kan maken met elkaar. In het tweede deel is er dan gelegenheid om, desgewenst, tot een nadere verdieping daarvan te komen. Er is allerlei materiaal beschikbaar om de eventuele taalbarrières te overbruggen.

CMO-logoDe avond wordt gehouden in de FlevoMeer Bibliotheek, de thuisbasis van de Stadmakerij, en begint om 20.00u, inloop vanaf 19.30u.

Voor meer informatie:

Dorine ten Doeschot, tel. 0644699880, e-mail: d.tendoeschot@cmo-flevoland.nl

 

Deze serie wordt mede mogelijk gemaakt door: Logo_RGB

Gegevens

Datum:
9 juni 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Dorine ten doeschot, Silvia Anthonj, Ilse Cardoen
E-mail:
d.tendoeschot@cmo-flevoland.nl
Site:
www.cmo-flevoland.nl/

Locatie

FlevoMeer Bibliotheken – locatie Almere volgt