Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stadmakerij opent Generatiebroedplaats Lelystad

11 maart 2016 19:30 - 21:00

In Lelystad hebben we er vanaf vrijdag 11 maart een broedplaats bij. Het word een broedplaats voor jou en mij, een broedplaats van en voor iedereen met allerlei verschillende generaties bij elkaar. Met elkaar gaan we op zoek naar hoe jong en oud van meer betekenis voor elkaar kunnen zijn in deze samenleving en met name in de Lelystadse samenleving. Deze broedplaats zal 19:30 uur in de Flevomeer Bibliotheek worden geopend, waarbij het boek Generaties Proeven en de website www.generatieproeverij.nl zullen worden gepresenteerd.

Deze broedplaats komt voort uit de Generatieproeverijen, een driegangendiner, waarbij generaties met elkaar op zoek gaan naar de waarde die ze voor elkaar hebben, in Lelystad hebben we deze afgelopen oktober georganiseerd.serie-generatieproeverij

De broedplaats zal een plek worden waar jong en oud samenkomt, na blijft denken over de waarde die generaties voor elkaar hebben en ermee aan de slag gaat. Zo kunnen we vanuit deze broedplaats verschillende Generatieproeverijen in de wijken van Lelystad opzetten en hopelijk kunnen we op termijn een seniorenkring opstarten, waar jongere generaties hun vragen bij neer kunnen leggen… Waar de seniorenkring op kan gaan kauwen.

Gegevens

Datum:
11 maart 2016
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Jakob Stolk

Locatie

FlevoMeer Bibliotheken – locatie Almere volgt