Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stadsdichters bij het oogstfeest

7 september 2019 14:00 - 16:00

Gratis

Voor de 15e keer vindt op zaterdag 7 september de Nationale Stadsdichtersdag plaats in Lelystad. Traditiegetrouw gaan de dichters ’s middags de stad in om op allerlei plekken en adressen Lelystad te ervaren, gedichten voor te dragen en zich te laten inspireren door de omgeving.

Op diezelfde dag organiseert De Lelystadse Boer de Lelystadse Oogstdag: tussen 10.00u en 16.00u kan iedereen op een akker nabij vliegveld Lelystad (kruising Anthony Fokkerweg – Larserweg) zelf landbouwproducten oogsten. Het terrein is feestelijk ingericht en er zijn allerlei activiteiten.

Vorig jaar koppelde de Stadmakerij beide evenementen aan elkaar door ’s middags met enkele stadsdichters naar de Oogstdag te gaan. Dat bleek voor herhaling vatbaar. Ook dit jaar zijn daarom ’s middags enkele stadsdichters aanwezig op de akker om het oogsten mee te maken, gedichten voor te dragen en zich te laten inspireren door die omgeving (en de relatie ervan met de stad) tot misschien wel een hele eigen indruk van de oostdag in dichtvorm.

Gegevens

Datum:
7 september 2019
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Anja Muller, Marina de Groot, Sjaak Kruis
E-mail:
info@stadmakerij.nl
Site:
www.stadmakerij.nl