Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streaming TEDx

9 juni 2017 09:00 - 18:00

Gratis

Hoe leef je verder als je publiekelijk een enorme fout hebt gemaakt, die je je carrière heeft gekost? Ex-wielrenner Thomas Dekker schreef een spraakmakend boek en vertelt zijn verhaal. En ongeveer het tegenover gestelde daarvan: coaches die altijd winnen. Hockeycoach Frank v.d. Bogaard deelt zijn kennis over inspiratie, samenwerking en omgaan met kracht en zwaktes in een team.

Heeft boeken uitlenen zijn langste tijd gehad? Wat maakt de moderne bibliotheek succesvol? Erik Boekesteijn, een storyteller en innovator uit de bibliotheekwereld trok de hele wereld over om die vragen te beantwoorden.

Hoe kwetsbaar zijn we met onze smartphones, tablets en digitaal betaalverkeer. “Ethisch hacker “ Victor Gevers weet er alles van.

Vrijdag 9 juni is dit en veel meer te horen in de FlevoMeer Bibliotheek in Lelystad. Bij uitzondering gaat de deur dan al om 9.00u open. Vanaf dat moment worden de TEDx talks die op dat moment in Veghel gehouden worden rechtstreeks gestreamd. En in samenwerking met de Stadmakerij zijn bij in ieder geval deze onderwerpen ook Lelystadse kenners aanwezig, die naar aanleiding van deze talks met de aanwezige bezoekers in gesprek zullen gaan. Directeur Marcel van Dongen van het Sportbedrijf is er bij de talks van Thomas Dekker en Frank v.d. Bogaard. Verder worden de ontwikkelingen bij de FlevoMeer Bibliotheek naast het verhaal van Erik Boekesteijn gelegd. En we hebben een deskundige die ter plekke in zal gaan op vragen en opmerkingen over het verhaal van Victor Gevers.

Een deel van de middag is ook burgemeester Ina Adema present. Zij legt zo een mooie verbinding tussen haar vorige en huidige gemeente.

De hele dag door, van 9.00u – 18.00u, zijn de TEDx talks uit Veghel te volgen. Omdat ieder talk ongeveer 25 minuten duurt leent de opzet zich er uitstekend voor om stukjes van het programma bij te wonen, dus ook om even binnen te lopen. Hieronder het voorlopige schema van alle talks.

Gegevens

Datum:
9 juni 2017
Tijd:
09:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Henk van Strien / Sjaak Kruis
E-mail:
info@stadmakerij.nl
Site:
www.flevomeerbibliotheek.nl

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad
De Promesse 4
Lelystad, 8232 VX Nederland
+ Google Maps