Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verkiezingen PS2019: De provincie is dichter bij dan je denkt!

11 maart 2019 - 18 maart 2019

Gratis

Datum:               11 – 18 maart 2019
Tijd:                    19.30u – 21.00u
Plaats:                Emmeloord, Zeewolde, Almere, Lelystad
Organisatie:       Stadmakerij (in opdracht van Provinciale Staten)

Op 20 maart is het weer zo ver: we mogen naar de stembus. Dit keer kiezen we de mensen die ons vertegenwoordigen in Provinciale Staten van Flevoland. Voor sommige mensen voelt de provincie als ‘ver van mijn bed show’. Maar de provincie is veel dichterbij dan je denkt. Provinciale Staten nemen belangrijke besluiten die ons allemaal aangaan. Waar mogen windparken worden gebouwd? Hoe gaan we om met de natuurgebieden in Flevoland? Hoe houden we onze provincie bereikbaar, schoon en veilig? Waar komen bedrijventerreinen en waar mag dat juist niet? Over al dat soort zaken beslist de provincie.

Wil je daar invloed op uitoefenen? Ga dan stemmen op 20 maart. Er valt echt iets te kiezen, want de verschillende politieke partijen hebben ieder hun eigen plan voor de toekomst van Flevoland. Als je daar meer over wilt weten, kom dan in de laatste weken voor de verkiezingen naar de infomarkt bij jou in de buurt. Geen tafel met 15 ‘pratende hoofden in pak’ deze avond, maar een levendige mierenhoop van activiteiten. Je kunt direct en persoonlijk in gesprek gaan met kandidaten voor Provinciale Staten. Of je informeren bij maatschappelijke groepen die ook met de ontwikkeling van Flevoland bezig zijn. Hoe denken zij over wat de provincie voor jou kan betekenen? Steek je licht op in korte, scherpe debatjes tussen de toekomstige politici of praat gewoon zelf mee.

Kortom: bijeenkomsten die de provincie dicht bij brengt en jou als kiezer boeiende informatie oplevert om je keus voor 20 maart te bepalen. Hieronder staan de data, locaties en onderwerpen.  Kom naar de bijeenkomst die jou het meest aanspreekt. Je bent van harte welkom!

Data, locaties en onderwerpen per locatie

Gegevens

Begin:
11 maart 2019
Einde:
18 maart 2019
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Marina de Groot
E-mail:
info@Stadmakerij.nl
Site:
www.Stadmakerij.nl