Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zoom-meeting over Stadmakerij – advies Krachtige Samenleving

15 juni 2021 19:00 - 21:00

Gratis

Aan: initiatiefnemers in een krachtige samenleving

In de maanden januari, februari en maart organiseerden we digitale bijeenkomsten waarin we verkenden hoe initiatiefnemers in de provincie Flevoland aan kijken tegen hun rol in de (krachtige) samenleving en wat ze om die goed te vervullen daarbij nodig hebben van anderen. We kondigden aan dat we daarover een advies zouden gaan formuleren, waarmee zowel overheden, organisaties en instellingen, bedrijven en (burger-)initiatieven hun voordeel kunnen doen. We beloofden ook om de deelnemers aan de verschillende sessies de gelegenheid te geven over dat advies te spreken alvorens het definitief te maken.

Inmiddels zijn we zo ver. Het was even puzzelen om de eerder besproken en anderszins ingebrachte zaken bij elkaar te brengen en daar een logisch geheel van te maken, maar we denken daar wel in geslaagd te zijn. Er ligt een concept – tekst voor een advies die we graag met jullie willen bespreken. Dat gaan we, net als de vorige keren, weer digitaal doen. We nodigen jullie van harte uit aan dat gesprek mee te doen. En ons nog eenmaal van input te voorzien, om zo het advies (waar overigens de Stadmakerij verantwoordelijk voor is) te vervolmaken. We hechten natuurlijk zeer aan jullie betrokkenheid daarbij. Alleen daardoor kan het een advies worden wat niet in de onderste laden verdwijnt, maar in het najaar praktisch vertaald kan worden in concrete stappen. We weten dat in ieder geval de provincie hier waarde aan hecht. Daarom zullen provinciale vertegenwoordigers deze sessie ook bijwonen en overhandigen we het advies daarna ook als eerste aan de betrokken gedeputeerden.

We hopen dat jullie 15 juni mee kunnen en zullen doen. Ook als je de eerdere bijeenkomsten niet kon bijwonen ben je van harte welkom. Graag ontvangen we je aanmelding via info@stadmakerij.nl. We sturen dan een (zoom-)link om digitaal aan te haken en uiteraard de tekst van het concept – advies.

Wij zien uit naar (weer) een inspirerende bijeenkomst.

Gegevens

Datum:
15 juni 2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisatoren

Rutger van Weeren
Sjaak Kruis