Een veelbelovend 4e seizoen

geplaatst in: Nieuws | 0

Tijdens de zomerpauze hebben de programmeurs van de Stadmakerij niet stil gezeten. Een kleine opsomming wat er de 2ehelft van 2018 aan komt.

Om te beginnen wordt op 1 september aangesloten bij de nationale Stadsdichtersdag. Enkele stadsdichters zullen op initiatief van de Stadmakerij dan het oogstfeest van de Lelystadse Boer bezoeken. Het is een eerste stapje in het intensiveren van het programma “Op onze gezondheid”, over de relaties tussen de stad en het buitengebied.

In  de serie VPRO – Tegenlicht meet-ups zijn er onder anderen afleveringen te verwachten over wat we geleerd hebben van de crisis van 2008 en over de identiteit van jongeren. Uiteraard zijn er weer Technasium – presentaties, een stevige samenwerking met de SGL.  Er wordt verder nauwer samen gewerkt met Lelykracht. In oktober bezoeken op initiatief van Pakhuis De Zwijger stadmakers uit 8 steden (waaronder een uit Vlaanderen) de Zuiderzeewijk om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. De Lelystad Academie besteedt onder meer aandacht aan mensen met niet aangeboren hersenletsel. Ook in samenwerking met de FlevoMeer Bibliotheek Dronten worden weer enkele bijeenkomsten georganiseerd.

Houdt voor de actuele tijden en data vooral www.stadmakerij.nl in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *